AMP FOOTBALL BELGIUM

Maandag 09/10/2017

Matchday: Griekenland - België en finale Turkije - Engeland. Twee topmatchen elk op hun eigen niveau en het was top.
7u30 klaar voor het ontbijt want onze match wordt reeds om 9u30 gespeeld en zoals echte profs betaamt zat iedereen de avond voordien vroeg onder de dons. Tegen de Grieken beginnen we vrij afwachtend, we laten hen de bal maar wij komen er af en toe goed uit met mooi combinatie voetbal. De Grieken zijn vooral gevaarlijk via het intrappen waarbij hun grote spits met het hoofd de bal probeert te verlengen in het doel. Op korte tijd krijgen we een 3-tal goeie kansen die zeker 1 doelpunt had moeten opleveren maar de keeper van de Grieken houd hen recht. De eerste helft wordt er niet gescoord.
Ruststand: 0 - 0
De 2de helft nemen we steeds meer het het spel in handen en we gaan op ons goeie elan door. Zowel doelman als doelhout weerhouden ons van dat ene verlossende doelpuntje die ons de 1ste overwinning kan opleveren. Toch blijven we ervoor gaan maar vergeten ook onze verdedigende taak niet want we willen zeker geen doelpunt tegen krijgen. Ondanks onze druk blijft de brilscore op het scorebord staan.
Eindstand: 0-0 http://eafc2017.tbesf.org.tr/index.p…/match/greece-belgium/… 
Oke het 2de punt op een EK is een feit maar wat ik vooral merk is dat iedereen inclus de Grieken blij zijn dat het tornooi is afgelopen en dat de 2de ronde voor ons en hen gewoon een schitterende ervaring was. 6 wedstrijden op 7 dagen spelen en dat 2x25 minuten en op krukken dat kruipt in de schouders en het beentje. Chapeau voor mijn ganse team - spelers en staff - die iedere dag het beste van zich hebben gegeven en hier een top 10 daagse hebben van gemaakt. Merci Arne DepreeDavy AertsJeroen GantoisTeofil MurariuKevin VonckxMichel WelvaertStephane MarcazzaniSteven VancoppenolleIvan VerhaegenMichael Moucheron CpanowaGeert Depree en Yves Guillemyn
Over de 2de topmatch kan ik eigenlijk weinig vertellen (ik heb er gewoon geen woorden voor) buiten het feit dat het een topmatch was en het wel degelijk de 2 beste ploegen van het tornooi waren die de finale speelden en uiteindelijk de Turken verdiend met 2-1 wonnen. Voor de rest laat ik de beelden spreken, meer dan 40 000 bezoekers in het stadion en live op TV in Turkije.
http://tbesf.org.tr/video/turkiye-2-1-ingiltere/?id=418
Voila dit was mijn laatste dagboekverslag van een schitterend EK ik hoop dat jullie er hebben van genoten en het grootste plezier dat je ons kan doen is onze pagina liken en delen met vrienden.
Goedenavond volgers