AMP FOOTBALL BELGIUM

Maandag 2/10/2017
Om 8u is iedereen paraat voor het 1ste ontbijt op Turkse bodem. De eieren gaan er goed in jammer dat het spek ontbreekt.
Na het ontbijt volgt een domeinverkenning waarbij we een 1ste keer kunnen proeven van de perfect onderhouden grasmatten. Er zijn al een pak mensen in de weer om de lijnen letterlijk uit te zetten.
Om 10u is er technical meeting en terwijl Yves en ik deze aandachtig bijwonen stuur onze trainer Geert de spelers aan om een 1ste training te organiseren.
Na de meeting is er een terreinbezoek en worden de praktische afspraken rond de ceremonie al een geoefend.
Ondertussen ronden de spelers hun 1ste training af met een wedstrijdje deklat trappen en komt Teo er als winnaar uit.
13u30 tijd voor de lunch.
Om 15u15 worden we verwacht voor de ceremonie protocolair en om 17u start de openingsmatch Turkije - Duitsland. Einduitslag 7 - 0. Na de match zakken we af naar het hotel en maken we ons klaar voor het diner. 
Na het diner heeft onze trainer Geert en Yves nog een individueel gesprek met iedere speler. De sfeer zit goed en in de groep en dat hebben ze ook gemerkt op de tribune tijdens de match Turkije - Duitsland. Onze slogan WE ARE BELGIUM werd door de Turkse supporters met een warm applaus beantwoord.
Als kleinste land laten we echt wel van ons horen en dit op een positieve manier. Na de liters chai (thee in het Turks) kruip ik onder de wol en wordt de voorbereiding gestart van onze 1ste match tegen Italië. Sweet dreams